Nazorg

'Het klinkt gek, maar ik wil het liefst dat je mij na de training nooit meer nodig hebt'

Ik ben er voor het paard, maar zeker ook voor eigenaar. Aan de voorkant wordt er zorgvuldig gekeken naar jouw eigen unieke situatie en wensen, en daar wordt het (gekozen) pakket dan volledig op afgestemd. Het pakket is voor mij pas succesvol afgerond als jij jouw paard vlekkeloos en zonder spanning op de trailer krijgt!

Mocht de eerste keer zelf laden na het volgen van de training toch niet helemaal naar jouw zin gaan, of helemaal niet lukken, ben ik altijd kosteloos te bereiken voor telefonische ondersteuning. Het is toch even wennen om het alleen te doen en op afstand kan ik vaak al met een paar kleine aanwijzingen assisteren. Mocht dit toch niet helpen ben ik altijd bereid te 

assisteren in levenden lijve*.
*Dit is éénmalig kosteloos na een gevolgd pakket.


Hier is echter wel 1 belangrijke voorwaarde aan verbonden: je belt letterlijk direct na de tweede mislukte laadpoging!

Heb je het langer geprobeerd of andere methoden en/of mensen ingeschakeld? Dan vervalt de garantie en is mijn advies niet langer van toepassing. Dit is absoluut niet uit kwaadwilligheid, maar puur gebaseerd op het feit dat de ‘reset’/verandering van mindset die het paard tijdens de training doorlopen heeft dan teniet is gedaan.


Mocht bovenstaande je toch overkomen zijn (kan gebeuren, we zijn allemaal mensen) dan raad ik je echt een opfriscursus aan.