De mogelijkheden

'No Cure No Pay'

4 uurs ‘No sweat’ pakket – € 425,-
De naam zegt het al; in een training van 4 uur zonder zweethandjes je paard op de trailer krijgen. Met als evaluatie altijd ‘The number one question’; Ben jij tevreden? Mocht blijken dat meer ondersteuning gewenst is kan er zonder problemen overgegaan worden op het 12 uurs ‘Total reset’ pakket. Dan geldt alleen het tarief van het ‘Total reset’ pakket (min 1 trainingssessie).


12 uurs ‘Total reset’ pakket – € 725,-
Even helemaal terug naar het begin. Om vervolgens in een harmonieuze samenwerking met je paard weer van start te gaan. Dit pakket bestaat uit 4 trainingen van 3 uur, te organiseren binnen 14 dagen.


2 uurs ‘Refresh’ pakket – € 125,-*
Heb je een reisje op de planning staan, maar al lang niet meer geoefend en/of daadwerkelijk op pad geweest? Of gaat het gewoon niet meer zo lekker? Ik ben meer dan bereid om langs te komen voor een opfriscursus, we nemen door waar je tegen aanloopt of je zorgen over maakt en oefenen net zo lang tot je weer helemaal tevreden bent!
*geldt alleen indien er reeds een pakket is afgenomen.


Ad hoc werkzaamheden – € 150,- (per keer)
Voor noodgevallen, waarbij per direct een snelle oplossing gewenst is en er nadrukkelijk geen training (voor eigenaar/verzorgen) plaatsvindt ben ik oproepbaar. Hoe stressvol hierbij de situatie ook kan zijn, ik werk altijd met rust, geduld en begrip voor het paard.


Clinics (op maat)*

Indien je bij de trailerlaadsessies aanwezig wilt zijn met meer dan 2 personen kan hiervoor een clinic georganiseerd worden. Deze speciale trainingssessie biedt veel interactie en is volledig afgestemd op de wensen van de aanwezigen. Alles is bespreekbaar! Neem voor een clinic op maat geheel vrijblijvend contact op!


“Mijn tarieven zijn inclusief reiskosten en BTW, wel zo overzichtelijk.”


Alle pakketten zijn met veel zorg samengesteld waardoor ik iedereen kan helpen. Of je nu net je eerste eigen paard hebt of je professioneel in de paardensport bezig bent. Uiteraard ben ik ook altijd bereikbaar per telefoon of mail voor andere passende oplossingen op maat!


Voorwaarden:

  • De betaling geschiedt contant.
  • Alle pakketten (m.u.v. clinics op maat) zijn voor maximaal twee deelnemende personen.
  • De trainingen zijn op locatie van de aanvrager, of op een door hem/haar geregelde locatie.
  • De aanvrager draagt zorg voor de aanwezigheid van een trailer met auto of een vrachtwagen.
  • No Cure No Pay; heb ik jou en jouw paard niet kunnen helpen? Dan betaal je enkel voorrijkosten ad € 50,-. (Dit principe geldt NIET wanneer je tijdens de training tevens werkt met een andere trainer/methode m.b.t. het laden van het paard).